torsdag, december 14, 2006


Året är 2006 och nazisterna fortsätter se fåniga ut i Salem.
Det här är en film om folket som vågade gå ut på gatorna och protestera mot de kvinnomisshandlande, naiva och incestutövande bondlurknazister. Men som vanligt kom lagen och påbörjade sin hobby.

Tanka ner eller se direkt

11 Comments:

Anonymous Anonym said...

WTF! Jag är en bonde, sett ur Stockholmarnas definition av ordet, men inte fan är jag någon nazist, och stannade och försenade nassemarschen sålänge det gick gjorde jag också.

Jag kräver en upprättelse av bönderna! :P

10:37 em  
Anonymous Anonym said...

men alla är väl bönder ur stockholmarnas synvinkel... bara att bita ihop;)

Och bra jobbat kompis!=)

11:38 fm  
Blogger danpark said...

Vari ligger det positiva med att hylla mord på en 16-åring? Ska invandrare ha rätt att mörda Svenskar? tydligen enligt AFA.

7:28 em  
Anonymous Anonym said...

Salemmarschen är ingen nazistmarsch. Det är en marsch för att hedra minnet av Daniel Wretström, ett av dom många offren för svenskfientligheten i vårt land. Men denna svenskfientlighet märker du väl förmodligen inte av i ditt svenska bostadsområde, din äckliga, androgyna, etnomasochistiska jävla medelklasslyngel.

/spit

9:28 em  
Anonymous Anonym said...

Tack till polisen som säkrade freden och gjorde så att folk kunde röra sig fritt även i år i Salem, trots vänsterhetsarnas våld.

9:12 em  
Anonymous Anonym said...

nej de är ju ingen nazimarsch... men vänta nu... alla ledande naziorganisationer är med och arrangerar, skumt... Måste vara en slump eller hur?

10:29 fm  
Anonymous Anonym said...

''nej de är ju ingen nazimarsch... men vänta nu... alla ledande naziorganisationer är med och arrangerar, skumt... Måste vara en slump eller hur?''

Ser man det ur det perspektivet skulle man kunna kalla det en ''nazistmarsch'', ja. Dock får alla svenskar som är trötta på att bli kallade svennehora, nationalsocialist eller ej, deltaga.

Varför höjer inte ni AFA:iter rösten när ljushåriga svenska flickor i förortsskolor tvingas färga håret svart för att slippa rasistiska och sexuella trakasserier från invandrargäng? Eller när en kvinna som sagt att hon ''hatar allt genuint typiskt svenskt'' blir partiledare för Sveriges största politiska parti? Inte att förglömma är vår nuvarande statsminister som inte vill vara sämre än svenskhataren Mona Sahlin när han vid ett besök i den mångkulturinfekterade stadsdelen Ronna i Södertälje konkluderar att ''Ursvenskt är bara barbariet''!

Kan det bero på att ni är etnomasochister, månne? Ni njuter av att se svenskar trakasserade och häcklade. Ni är sjuka människor.

Salemmarschen behövs i dessa tider mer än någonsin och jag skulle själv deltagit om jag bott närmare Stockholm.

10:03 em  
Anonymous Anonym said...

spelar ingen roll i vilket perspektiv du kollar!

Från polisens hemsida:
"En person med koppling till vit makt-miljön misshandlades till döds i Salem år 2000. Dödsdagen högtidlighålls vanligen den närmast anslutande lördagen. Sedan den första manifestationen år 2000 har arrangemanget växt, både deltagarmässigt och symboliskt. I dag är demonstrationen årets största händelse i vit makt-kretsar och lockar även internationella deltagare."

vem har sagt att det är ok att förtrycka någon för att denna är svensk? Bara för att man demonstrerar MOT nazister, förtrycker man svenskar då? Jag är inte AFA, men att du försöker försvara Sveriges största Nazister är korkat, larvigt och ignoran. Tycker du ska läsa på lite innan du uttalar dig...

4:03 em  
Anonymous Anonym said...

''spelar ingen roll i vilket perspektiv du kollar!''

Jaja. Ni ser det som en nazistmarsch, jag ser det som en marsch mot svenskfientligheten.

Sen verkar polisen vara lite fel ute. Seriösa nationalister håller sig borta från vit makt-dekadens.

''vem har sagt att det är ok att förtrycka någon för att denna är svensk?''

Tja, AFA utger sig ju för att ogilla ''förtryck''. I realiteten är det endast förtryck mot dom stackars kulturberikarna som ses som något allvarligt.

''Bara för att man demonstrerar MOT nazister, förtrycker man svenskar då?''

Att demonstrera mot folksocialister är naturligtvis inte lika med att förtrycka svenskar, nej. Det jag ville uppmärksamma var vilka ofantliga hycklare dessa etnomasochistiska stenkastare är när dom utger sig för att vara ''anti-rasister''.

''Jag är inte AFA, men att du försöker försvara Sveriges största Nazister är korkat, larvigt och ignoran. Tycker du ska läsa på lite innan du uttalar dig...''

Är det löjligt att försvara dom enbart för att dom är folksocialister? ''Jag tycker du är korkad, larvig och ignorant för att du försvarar Sveriges största socialliberaler.'', typ.

Jag vet hur båda sidor ser på Salemmarschen. Nationalisterna ser det som en marsch mot den massiva svenskfientlighet som florerar i Sverige och som totalt ignoreras och till och med uppmuntras av etablissemanget (se Reinfeldt och Muslims kommentarer), dom politiskt korrekta ser det som en ond nazizizizizizzzzzzztmarsch.

5:08 em  
Anonymous Anonym said...

If you can read english, your behaviour is appalling when rioting instead of demonstrating. Your childish and thugish modus operandi is causing anyone who, from an outside perspective, looks at events in Sweden to strongly favour those who march in peace and do not vandalise and destroy wherever they go.
Learn to place your points forward in peace, and then people may listen to what you have to say.

12:31 fm  
Anonymous jonas said...

Bra film! Man ser hur lugn polisen håller sig, och då är den ändå klippt av dig. Inget övervåld i sikte heller, även om många skriker och skränar för att de blir bortsläpade. Så fånigt: man kastar sten och provocerar hej vilt, men så fort en snut tar tag i någon och för bort är det BUUUHUUU! Se på mig, jag liiider! Aj, det gör ont då jag springer in framför en långsamt travande häst... Glöm inte filma att jag fick någon promile pepparsprej i ögonen, det svider nästan som när jag skär lök! Kom igen, ska ni ha lite cred får ni slippa böla så mycket! Tänk GreenPeace, dom kan ta smällar.

3:36 em  

Skicka en kommentar

<< Home